Presidencia

Moros Berberiscos
Jesús Bordera Revert

Arribar a cumplir CENT ANYS és un esdeveniment molt significatiu. Més encara quan es tracta d’un col·lectiu que ha estat, durant tants anys, integrat per multitut de persones tan peculiars i tan diferents entre si.

 

Veritablement tots els components de la nostra Comparsa de Moros Berberiscos han d’estar ben contents i orgullosos d’haver arribat a poder celebrar este aniversari que ha sigut l’esforç i la perseverancia d’una multitut de enamorats de la Festa que un dia van decidir “apuntar-se” a esta comparsa tan peculiar i que a través d’estos cent anys ha sabut mantindre la mateixa filosofía de fer Festa i ademés adaptar-se als nous temps sense perdre la seua idisosincràcia de tota la vida.

 

Sempre ens hem caracteritzat per la nostra exclusiva forma d’entendre la Festa, amb l’ordre i el sentit del respecte a la tradició i als demés festers. Fruit d’eixes formes tan peculiars, ha esdevingut que des de fa molts anys sigam una de les comparses més nombroses de la Festa ontinyentina.

 

Tenim la sort de ser hereus d’una tradició meravellosa que són les Festes de Moros i Cristians que ja conten amb 160 anys d’història, cent dels quals han contat amb l’alegria, el compromís i les ganes de sana convivència de la Comparsa de Moros Berberiscos.

 

Llarga vida als Moros Berberiscos.